Etusivu
----------------
Esittely
Talli-info
----------------
Hevoset
----------------
Kasvatus
Muu toiminta

Lakea on
Kings Ridersin
jäsentalli

Suomenhevostalleja: Aava
Fiktio
Haavelaakso
Ilomantsi
Karhukorpi
Kivikylä
Kuurakka
Malsamo
Metsäkartano
Mörkövaara
Riiviöt
Taikakuun kartano
ViehättäväTervetuloa virtuaalitalli Lakean sivuille

Virtuaalitalli Lakea on mielikuvituksen tuotetta. Talli on elossa, ainoastaan virtuaalisesti internetissä. Hevosten sivuilla olevat tiedot ovat myös keksittyjä, eivätkä tiedot oikeasti liity kuvien hevosiin. Sivuilla oleva materiaali on omaa käsialaamme, ellei toisin mainita. Ainoastaan kuvien hevosten omistajien, perustellusta pyynnöstä voimme poistaa, kuvat hänen hevosestaan sivuiltamme. Pyrimme julkaistavien kuvien olevan edustavia, joten toivottavasti hevosten omistajat ymmärtäisivät, että leikkiähän tämä vain on. Tarvittaessa voimme myös sumentaa kuvissa näkyvien henkilöiden henkilöllisyyden. Tässä taisi ollakin tämä virallisempi puoli, joten sitten epävirallisiin keksittyihin tarinoihin.

Lakea on Etelä-Suomessa, kauniissa maalaismaisemassa, sijaitseva yksityistalli. Tallillamme oli alun perin lisäkseni toinenkin perustaja/omistaja, eli Johanna H. Olemme Johannan kanssa pyörineet virtuaalimaailmassa yhdeksänkymmentäluvun puolelta lähtien samoissa merkeissä. Johanna piti YT Kirpputallia ja minä Jennyn tallia, kunnes päätimme 2007 alkupuolella yhdistää tallimme ja näin saikin virtuaalitalli Lakea alkunsa. 2009 syksyllä talli siirtyi kokonaan minun omistukseen, Johannan virtuaaliheppailun innon vähentyessä. Itse ylläpidän Lakean lisäksi myös kylmäveristen näyttelyiden kermaa sivustoa, VSHK-sivuja sh-kantakirjan sivuja.

Tallilla asustaa ainoastaan suomenhevosia ja toiminta painottuu rodun kasvatukseen. Tallin suomen(pien)hevoskasvatit tunnistaa nimiin liitettävästä alkuliitteestä Lakean. Aikaisemmin kuvioissa mukana oli myös shetlanninponeja. Vähäisen kysynnän vuoksi ponikasvatus lopetettiin. Kasvatuksen pohjana käytetään laadukkaita ja hyviä ominaisuuksia omaavia hevosia. Toisen vanhemman mahdolliset heikkoudet pyritään korvaamaan toisen vahvuuksilla. Tavoitteena on kasvattaa mahdollisimman selväpäisiä ja hyvä luonteisia hevosia, joilta löytyy kapasiteettia.
Virtuaalitalli Lakea on virtuaalisen ratsastajainliitton hyväksymä siitostalli. Tallitunnus: LAKE4143.

Tallin toiminnasta vastaa Jenny K (VRL-03401)
Tallin sähköpostiosoite: [email protected]

Päivitetty: 22.09.2013

copyright © Virtuaalitalli Lakea